Getuigenissen van Bevrijdingspastoraat, Genezing en MPS herstel

"Behalve het grootste wonder van allemaal, het wonder van de Verlossing, het gratis geschenk van het eeuwige leven, hebben er zovelen getuigt over  herstel, genezing en machtige wonderen van bevrijding. Ik geef alle eer aan de Heer Jezus Christus, massa's zijn genezen van ziekte, verlost van boze geesten en volledig hersteld naar de persoon die God hen altijd al heeft willen laten zijn."
- Evangelist Vincent.

 

Evangelist Vincent heeft een krachtige zalving gekregen voor het bedrijven van een genezings- en bevrijdingspastoraat, de Heer gebruikt hem om krachtig de macht van God te tonen, door tekenen van Genezing, Bevrijding en wonderen. Hieronder vind je mensen die zo moedig waren om hun getuigenis te delen met foto of video om de Heer te verheerlijken, zoals je ziet zijn vrouwen de moedigen, maar we bidden dat mannen ook zullen getuigen, dank de Heer voor hun liefde voor anderen die ze tonen door hun getuigenis te delen om jou aan te moedigen.

vb-onetoonebanner

Klik op de banner bovenaan links om naar de 1-1 persoonlijk pastoraat pagina te gaan om meer te lezen en een afspraak te maken:

Verschillende getuigenissen:

Verbluffende Bevrijdings en Restoratie Videogetuigenis, 10 maanden na haar bevrijdingssessie die wordt voorgesteld in de mini documentaire:

Mijn videogetuigenis 3e van boven, ik vloog naar Pastor Vincent vanuit Nederland 3 maanden nadat hij pastorale begeleiding aan me had gegeven inzake bevrijding en genezing van dissociatieve identeitsstoornis in Amsterdam, om voor de camera te getuigen in Londen. Omdat ik weet dat publiek getuigen over Jezus Christus het wonder zegelt en blijvende zege met zich meebrengt: Opb 12:11: "en zij overwonnen hem door het bloed van het Lam, en door het woord van hun getuigenis".
Ik leed 15 jaar aan DIS en had boze geesten die mij kwelden en vernietigden, ik werd als erg jong kind ernstig misbruikt. In een krachtige een-op-een sessie met Pastor Vincent, werd ik genezen van DIS en bevrijdt van de boze geesten die een ravage hadden aangericht in mijn leven. Esther.

julie200Julie (VK)

Het was mijn genoegen om Pastor Vincent te ontmoeten, hoewel de duivel erg hard zijn best deed om me niet bij hem toe te laten in de aanloop naar onze ontmoeting en ik wil aan iedereen meegegeven dat hij dit bij iedereen probeert. De reden is, vrij zijn trapt echt op de tenen van de duivel nadat we samen de dag hadden doorgebracht. Vele vloeken, die doorliepen van vele voorgaande generaties tot de mijne en die van mijn dochter, werden doorbroken en ik vertrouw er nu op dat ze allemaal doorbroken zijn. Vanwege de vloeken van mijn voorouders, velen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden, moest ik veel kwelling van boze geesten verdragen, tot ik Pastor Vincent ontmoette, ik had ze ook doorgegeven aan mijn dochter die vele kwellende dromen had.

Ik had deze dromen en vele andere kwellende slapeloze nachten ook, voortdurende demonische aanvallen van intieme molestatie en ik had veel medicatie nodig voor ik ging slapen (ongeveer 8 verschillende pillen!) dus ik voelde niet alle kwelling. Pastor Vincent deed me begrijpen, en zei dat na mijn bevrijding, mijn dochter niet dezelfde dingen zou doormaken als ik, zeker naarmate ze ouder werd. Pastor Vincent wist meer over wat ik aan het meemaken was dan ikzelf! Ik had stemmen die ik nooit goed begreep, maar de Pastor wist dat dit DIS was, een persoonlijkheidsstoornis en niet veel andere mensen begrijpen dit, ze denken dat het demonisch is maar het kan verholpen worden en Pastor Vincent als gezalfd schip voor de Heer Jezus kan je van deze stemmen genezen.

De Heer heeft Pastor Vincent gebruikt om me volledig te bevrijden van alle boze geesten en ik ben volledig genezen van DIS (MPS) ik heb nu GEEN ENKELE slaappil meer nodig, ik slaap zoet sinds mijn bevrijding, ik heb ook 10 kg in gewicht verloren, alle aanvallen van spirituele molestatie zijn gestopt en ik heb alle andere medicatie kunnen uitbannen, hallelujah, ik ben vrij en mijn dochter die zelfs in een ander land was tijdens mijn bevrijdingssessies heeft ook geen boze dromen meer! Alle glorie komt Jezus toe die al 8 jaar mijn Heer en Redder is. Als je Hem in je leven toelaat kan Hij alles om je heen veranderen in wonderbaarlijke dingen, Hij heeft me door verschillende moeilijke ogenblikken gesleept, Hij heeft me van drugs bevrijd en Hij heeft me nog nooit in de steek gelaten. Hij stuurt mensen zoals Pastor Vincent in je leven om de beloofde genezing, bevrijding en herstel van de Heer Jezus Christus te brengen, gezegend zij de Heer!

vb-onetoonebanner

Klik op de banner bovenaan links om naar de 1-1 persoonlijk pastoraat pagina te gaan om meer te lezen en een afspraak te maken:

 

Eziefa Beatrice

Eziefa (Lagos, Nigeria) issue of blood
Meer dan 9 jaar had ik een probleem met mijn menstruatie, de meerderheid van deze jaren menstrueerde ik helemaal niet, heel uitzonderlijk, menstrueerde ik dan een hele maand non-stop. Mijn buik zwol op, ik ging naar het ziekenhuis en bezocht vele dokters, waar ik geld uitgaf, maar niets hielp. Ik kon niet in mijn huwelijk bevallen en mijn huwelijk ging verloren. Pastor Vincent bezocht Lagos, Nigeria in september 2009 voor conferenties, ik vertelde hem over mijn kwaal, op dat moment had ik al jaren geen ongesteldheid gezien en vroeg hem voor mij te bidden, wanneer hij voor me bad viel de Heilige Geest op me en ik geloofde samen met de man van God dat ik genezen werd. Ik belde Pastor Vincent een week later dat ik opnieuw enkele dagen normale menstruatie had, daarna belde ik hem nog eens een maand later om te getuigen dat ik nogmaals een normale menstruatie had met een normale cyclus, Jezus zij geprezen. We zijn nu 5 maanden verder en ik ben op een normale manier ongesteld en mijn buik is niet meer opgezwollen, halleluja.
.


margaret200Margaret (Afghanistan)

[Margaret kon Pastor Vincent niet in Londen bezoeken, en ze werd pastoraal begleid via Skype video call door Pastor Vincent]

Geprezen zij de naam van de almachtige God zijn genade duurt eeuwig.

Mijn naam is Sis Margret en ik werk in Afghanistan voor de veiligheidsmacht, ik ben Keniaans, sinds lange tijd ben ik al biddend op zoek naar het gezicht van God omdat niets echt werkte alle uitgestelde gebeden en voorspellingen door mensen van God. Ik wist niet waarover ik moest bidden en hoe ik het moest doen alles liep fout, huwelijksproblemen, afwijzing, stagnatie en valsheid wat ik ook deed, ik kon niet helder denken mijn geest was opgewonden en ik vergat makkelijk, ik had fibroom waarvoor ik een operatie nodig had en dit had chronische bloedarmoede tot gevolg, daarenboven had ik ook demonische dromen en werd mij in mijn slaap eten en drinken toegebracht en vele andere dingen. Maar op de een of andere manier bleef God vol genade, opende mijn ogen voor bevrijding en toonde me de bron van mijn problemen, die te maken hadden met Generationele vloeken en hekserij als basis hadden van mijn voorouders en familie. Sinds januari leerde ik over bevrijding en begon het te beoefenen, daarmee hield ik stand tot nu, begin vorige week ontstak ik in heilige woede en zei God dat de maat vol is, ik ben deze situatie beu en ik wil nu dat uw wonder mij raakt en bevrijdt.

Twee dagen later was ik op het internet aan het surfen en kwam Pastor Vincent Pastoraat tegen, ik las de getuigenissen en bad God om me te tonen dat hij me hierheen had geleid. Nadat God dit door zijn woord bevestigde, stuurde ik een e-mail naar Pastor Vincent die heel snel antwoordde, ik belde hem en we belden over de telefoon en legden een Skype Video Call vast aangezien het moeilijk voor me was om van Afghanistan naar Londen te komen.

De Heilige geest leidde Pastor Vincent om me pastoraal te begeleiden en te bidden en het hele proces van bevrijding, het is zo verbluffend hoe vlot het liep, er deed zich diepgaande herstelling van de ziel van een gebroken hart voor, nadat de demonen zich hadden gemanifesteerd en met de autoriteit van Pastor Vincent werden geboden om te verdwijnen, was ik verrast dat bevrijding even goed via Skype Video Call kon slagen.

Ik wil de naam van de Heer prijzen nu ik bevrijd ben, mijn lichaam voelt heel licht en sterk aan, ik voel me erg vredig en zelfs mijn gelaat is veranderd, mijn hart zingt voortdurend voor de Heer, Hallelujah...Al wat ik weet is dat mijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn en dat God me volledig herstelt in Jezus' Naam. Heer, moge de God van Israël je blijven gebruiken om zijn mensen te bevrijden voor de glorie van Zijn naam, Amen!!!

VIA SKYPE VIDEO CALL? Veel mensen werden pastoraal begeleid via Skype door Pastor Vincent en hebben getuigt van krachtige innerlijke genezing, restoratie en bevrijding van boze geesten, het is de krachtige zalving die de Heer op Pastor Vincent's leven heeft geplaatst die pastorale begeleiding door dit afstandsmedium succesvol maakt.

ashleigh-humphreys-facebook-testimony-comment

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Juliette, met God is ALLES mogelijk, de zalving van Pastor Vincent heeft mijn leven veranderd van duisternis naar licht, van angst naar liefde, van destructie naar overvloedig leven in Christus Jezus, danku Heer voor het zalven van uw dienaar Pastor Vincent om te genezen en me volledig te bevrijden!

 IMG_4559

 

japan-testimony-pic-croppedMET LIEFDE UIT JAPAN:
Ik heb de hele wereld rondgereisd voor bevrijding, zelfs naar Nigeria, maar gisteren na 10 jaar niet vrij te zijn, heb ik 30 uur gereisd van Japan naar London om Pastor Vincent te ontmoeten voor een 1-1 bevrijdingspastorale sessie.
De Heer Jezus Christus zei me, nadat ik Hem lang heb aangeroepen in een erg lange vasten: "Pastor Vincent zal in Mijn naam pastoraal begeleiden en zalven en zal je genezen en je bevrijden."

Ik moet getuigen hoe ik na 10 jaar en bijna te hebben opgegeven, Pastor Vincent heb ontmoet voor een 3 uur durende strijd, Pastor Vincent maakt machtig gebruik van U Heer Jezus en was zo vastberaden om elke geest uit te bannen en te genezen in Uw Heilige naam. Ik ben vrij en helemaal hersteld!!! Dit is het boek van HANDELINGEN!!!

Ik zal Uw dienaren bijstaan in hun wereldwijde evangelisme en onder zijn dekking blijven Heer aan U komt de Glorie toe Heer.


vb-onetoonebannerKlik op de banner bovenaan links om naar de 1-1 persoonlijk pastoraat pagina te gaan om meer te lezen en een afspraak te maken.

Catherine komt van overzee

Hi Vincent, erg bedankt voor je pastorale begeleiding vorige week. Ik ben zo gezegend en vrij, gezegend zij God, de wolken zijn waarlijk weg en de donkere kwelling is verdwenen. Ik voel een grote vreugde en voel hoe ik elke dag sterker word en overga in een betere manier van leven met opgeheven hoofd en nu onbegrensd ben en vrijgelaten. Ik zie nu helder mijn eigen vrije wil om te kiezen, gematigd leven eerder dan gebonden zijn en dwangmatig. Gezegend zij God een wonder om opnieuw te zien en me niet zo dood en nutteloos te voelen. Ik heb de video's online overlopen en ga me inschrijven voor het School partnerschap zodat ik verder kan. Zegen u en heel erg veel dank.

Liefde en zegen,
Catherine 5 mei 2016 via email.

 

Racquel (VK - Jamaicaanse afstammelinge)
racquel200Ik worstel al zo lang met zoveel problemen en spirituele onderdrukking en ben naar zoveel bevrijdingspastoraten en bevrijdingsconferenties gegaan en niets is ooit veranderd of heeft zich gemanifesteerd, totdat de heer me naar Pastor Vincent heeft geleid door zijn pastorale website, ik heb hem daarna gebeld en heb een afspraak gemaakt om me te zien.

Voor de glorie van de Heer Jezus Christus moet ik getuigen dat de zalving van Pastor Vincent heel krachtig is, hij heeft de tijd genomen om naar de wortel van elk probleem in mijn individuele leven en problemen te gaan, elke vloek, elke ceremonie en na enkele uren was ik totaal bevrijd, alle rechten van Satan op mijn leven werden geannuleerd en alle geesten die mijn leven voor jaren hebben gekweld heeft hij uitgedreven.

Dankje Pastor Vincent voor je gehoorzaamheid aan de Heer in jouw gave en roeping en ik bid dat de Heer jouw verder machtig zal gebruiken.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnna (VK) Al heel mijn leven ben ik een erg bezorgd, verward persoon. Zorgen op school, met jobs, relaties, noem maar op, ik had er problemen mee! Ik naam mijn toevlucht tot drugs, dronk veel, had een vreselijke zelfhaat en voelde me altijd leeg en verward over het leven en wat ik hier deed.

Ik had een slechte jeugd waar ik erg bezorgd opgroeide en ik voelde me erg ongeliefd door mijn familie. Ik had erg vaak zelfmoordneigingen...en heb 5 keer geprobeerd om zelfmoord te plegen, ik was duidelijk op een donkere plek...

Sinds ik in contact ben met Vincent ten Bouwhuis Pastoraten, na het zien van een programma op TV waar Pastor Vincent zoveel mensen hielp met zielwonden, trauma's en spirituele problemen.

Ik contacteerde Pastor Vincent in het VK en vanaf het ogenblik dat ik hem ontmoette is mijn leven drastisch veranderd. Ik was zo fortuinlijk om een individuele innerlijke genezing en bevrijdingssessie te hebben en ik moet zeggen dat het fabelachtig is, om al die pijn los te laten en gevoelens van waardeloosheid en vroegere pijn achterwege te laten en eindelijk te beseffen dat de antwoorden op levensvragen echt bestaan. Er zijn zoveel antwoorden in de Bijbel, het staat daar al altijd in en nu weet ik het...

Ik groeide op denkende dat de Bijbel en religie nu eenmaal geen deel zouden uitmaken van mijn leven, het was gewoon niets voor mij. Ik ging af en toe naar de Kerk als kind, maar ik kon er geen staart aan vastknopen...

Achteraf zul je het perfect begrijpen en je zult het in je leven willen laten en je zult beseffen dat God en Jezus Christus je nooit de rug zullen toekeren. Dit besef geeft je kracht en hoop.

Ik was overweldigd door het gegeven dat mensen, vreemden eigenlijk, me wilden helpen en mijn leven wilden beter maken. Ze hadden de liefde van Jezus Christus in zich en gaven Jezus Christus de mogelijkheid om via hen te werk te gaan. Ze namen tijd vrij om me te helpen en echt, aandachtig je gevoelens en problemen te aanhoren. Wie doet dat vandaag nog? Heel weinig...

Ik kan niet genoeg benadrukken dat als je het gewoon eens probeert, je er geen spijt van zult krijgen. Als je was zoals ik, leeg en alleen en bang, zul je nooit achterom kijken na een bezoek aan dit pastoraat.

Ik ben zo dankbaar voor de inleiding die ik had tot God en het Christendom, het was duidelijk voor mij weg gelegd, ik had hulp nodig, vroeg ernaar en heb het gekregen! Dank u Heer Jezus.

Ik verliet Vincent Pastoraten op zondagmorgen en voelde me een nieuw persoon, het klinkt als een cliché dat weet ik maar ik zag echt de pracht van de wereld en begon over mijn toekomst na te denken in een fabelachtig licht, het licht van de wereld Jezus Christus, die licht brengt naar alle duister als je Hem maar toelaat, want Hij zal Zijn weg nooit opdringen. Het is een fantastisch gevoel!!!

 

Jade (VK)
jade200Hi ik ben Jade van het VK, maar 26 jaar lang was ik ook Emily Cece, Kelly, Jon, Peter en dertien anderen. Het zijn zielen geboren van God en gegeven aan de geest van een kind als geschenken van bescherming en comfort in tijden van trauma en Jade, ik ben EEN opnieuw misbruikt. Een kind kan emotionele pijn wegsteken in deze persoonlijkheden en een normaal leven leiden, met hun gezondheid intact. Maar als het kind volwassen wordt hinderen ze emotionele en spirituele groei. Ze zijn individueel onderscheiden, elk met hun eigen namen, leeftijden, opinies en manieren, en zo leefde ik met vele stemmen in mijn hoofd die antwoordden en tijd met me doorbrachten. Als ze actief waren, werd ik overweldigd door hun gedachten en emoties en waren er dagelijks interne oorlogen.

Ik dacht dat deze stemmen van mij waren of de vijand, maar de vijand kan nooit je gedachten lezen of hij zou almachtig zijn. De Heer onthulde toen dat ik MPS/DIS had en bracht me er op een fabelachtige manier toe om met Pastor Vincent en Pastor Gillian contact op te nemen die me pastoraal begeleidden en van me hielden tot ik weer heel werd, gezegend zij God. Ik ben nu opnieuw 1, het is een wonder na het genezingspastoraat waren alle boze geesten ook uitgedreven. Als je een gebroken hart hebt moet je niet alleen zitten huilen 's nachts, God hoort je, houdt van je en Hij wacht op je en verlangt ernaar om je te genezen zoals Hij voor mij gedaan heeft. Er is altijd hoop en genezing in Jezus.

 

Haylee (VK)
haylee200Een jaar geleden ongeveer, misschien ken je me nog, bracht mijn vriend Grace me bij je voor het gebed. Voor ik je ontmoet had, had ik mijn leven aan God gegeven maar ik geloofde niet zoveel als ik had moeten doen. In andere woorden ik twijfelde nog over God en gedroeg me niet zoals God's kind zich moet gedragen.

Om eerlijk te zijn had ik geen al te hoge verwachtingen en ik wist niet wat Gratie zou doen ik dacht dat het een normale gebedssessie was. Hou er rekening mee dat ik aan ernstige anorexia en eetstoornissen had geleden in het verleden en een laag zelfbeeld had en nooit de juiste man leek te ontmoeten.

Ik was ongelukkig.
We gaan verder...van buiten zag ik er gelukkig uit en was ik hersteld van anorexia en had ik mijn leven aan Christus gegeven, maar vanbinnen was ik aan het schreeuwen zoals ik me herinner.

 

Ik heb Pastor Vincent ontmoet in Kent op een zomerdag, hij kwam me voor als een liefhebbende nederige man van God, hij pikte ons op bij het station en reed ons tot dicht bij het gebedscentrum. Pastor Vincent bad voor me en eerst voelde ik niets, net terwijl ik dacht "oh dankje hoor Grace" voelde ik een strijd in me woelen, het leek alsof muren werden neergehaald. Tot ik hysterisch begon te huilen en dan lachte! Het was een erg eigenaardige sensatie om geen controle te hebben over mijn emoties, toen voelde ik mijn hart uiteindelijk gevoelloos worden, zoals ijs, maar gevuld met vrede...Moeilijk te herinneren maar niet uit te leggen.

Ik was om het zacht uit te drukken verbaasd dat ik God had gevoeld. Ik ging die dag weg, voelde me ververst en vernieuwd en erg dankbaar voor de Heer Jezus Christus en Zijn diennaar Pastor Vincent. Ik heb nu een geheel andere houding ten aanzien van God en ben nu sterk in mijn geloof.

Ik voel dat de Heer me zoveel heeft gezegend en daar ben ik voor altijd dankbaar voor. Beste Pastor Vincent moge God je zegenen voor je vriendelijkheid en fabelachtige werk. Je heb als zovele anderen geholpen en hen verlost van de duivel.

Dus deze getuigenis is ook een opmerking om mijn waardering te tonen en om hartelijk dank te zeggen om me te helpen en voor me te zorgen. Grace en ik zullen voor je bidden en je pastoraat en hun familie. En aan alle andere lezers...ik beloof je Jezus Christus is de enige weg...

 

David (Scotland)

David-Meek-and-Evangelist-Vincent-Testimony-photoIk ben vorig jaar naar Eerwaarde Vincent gegaan, als gediagnosticeerde schizofreen, ik kan getuigen van de Glorie van de herrezen Jezus Christus dat met God alle dingen mogelijk zijn. Eerwaarde Vincent gaf me vorig jaar pastorale begeleiding wanneer ik zijn centrum voor een paar dagen bezocht. Ik ging per trein voor een rit van 12 uur en ik had een hotel geboekt voor verschillende dagen, zodat ik de pastorale begeleiding en Goddelijke wijsheid en advies van zijn deze dienaar van de Heer Jezus Christus kon ontvangen.

Mijn belangrijkste probleem was dat ik stemmen hoorde, waarschijnlijk vanwege mijn verleden waar ik een drugsmisbruiker was. Na pastorale begeleiding te hebben gekregen in Jezus naam en te begrijpen wie ik in Christus ben, namen de stemmen af tot bijna niets en een jaar later waren ze nagenoeg weg.

Ik kwam terug om Eerwaarde Vincent dit jaar te zien om hem te bedanken en te getuigen van het wonder van de Heer in mijn leven. Voor mijn bezoek vorig jaar was ik wanhopig, zelfmoord nabij, de stemmen dreven me tot de rand, maar nu leef ik een normaal leven en ben ik erg dicht bij de Heer Jezus Christus mijn Redder. Ik ben gelukkig en hou van de Heer Jezus.

vb-onetoonebanner

Klik op de banner bovenaan links om naar de 1-1 persoonlijk pastoraat pagina te gaan om meer te lezen en een afspraak te maken.

 

Jay's echt fantastische bevrijding en volledige restoratie getuigenis:

De getuigenis van deze 26 jaar oude dame is ongelofelijk aanmoedigend, nadat ze een jeugd heeft doorgebracht vol angst, afwijzing, gebrek aan liefde van haar ouders, had de duivel haar in zijn greep en leidde haar op een pad van verwoesting.

Dit leidde tot veel ontucht met mannen en vrouwen, verwarring, depressie, veel tatoeages en piercings, een soort rock ster achtige wilde fase en uiteindelijk ook s&m.

Met door God's Gratie heeft ze de Heer Jezus Christus aangeroepen, berouw getoond en de Heer heeft haar volledig hersteld, ze getuigt dat haar levensstijl en uiterlijk onherkenbaar veranderd is, met een diepe vrede in haar ziel, ze prijst de Heer der Heren Jezus Christus voor zijn fabelachtige gratie.

 

IMG_4540

Jo werd volledig hersteld van DIS nadat ze medisch gediagnosticeerd was met erg ernstige DIS/MPS met honderden alternatieve dissociatieve identiteiten, ze werd volledig hersteld en werd ook bevrijd tijdens haar intensieve pastorale begeleidingssessie met Pastor Vincent.
Een fabelachtig wonder deed zich voor toen er volledige restoratie kwam in slechts een paar uur tijd, verbazingwekkend maar met God is alles mogelijk. Jo's leven was zo traumatisch met zoveel droevige tragedies, ze hield aan de Heer vast, een ongelofelijke nabijheid heeft ze met de Heer, die, zoals ze uitlegt, tot stand kwam omdat Hij alles was wat ze had, nadat iedereen haar verlaten had. En nu is ze hersteld, geprezen zij de Heer.

 

 

IMG_4913

Gloria: I voel me als nieuw

 

 

 

 

happy testimony pic Ulla

Ulsa stond vroeger op met JD en een joint, verslaafd aan drugs, alcohol maar werd ogenblikkelijk bevrijd, genezen. Gezegend is Jezus de Heer.

 

 

 

 

 

IMG_4836

DE KRACHT VAN EEN VLOEK WORDT DRAMATISCH DUIDELIJK IN HET VERHAAL VAN de in Mauritius geboren Paul, mensen vragen zich af waarom zoveel mensen er niet in slagen om te trouwen en nog steeds single zijn, omdat relaties gewoon niet gebeuren of wanneer dat toch zo is, ze snel voorbij gaan. Paul 47 is nog steeds single en vloog naar me toe om me te ontmoeten voor een persoonlijk pastorale innerlijke genezing en bevrijding, zodra ik het gebed open begint Paul boze geesten te manifesteren, wanneer hij opnieuw kalmeert begin ik vragen te stellen, de diepte en de omvang van de vloek wordt blootgelegd.

 

Tot tweemaal toe stond hij op het punt om te trouwen, met een vastgelegde datum, maar beide keren net voor de trouwdag droomde hij dat hij geslachtsgemeenschap had met zijn zus en de volgende dag was de relatie voorbij, volledig voorbij trouw geannuleerd, als we nu kijken naar de impact op de familie, zijn moeder had 9 miskramen in een laat stadium! en zijn oudere broer is ook nooit getrouwd en heeft ook geen kinderen, zijn tweede oudste broer scheidde kort na het huwelijk en heeft ook geen kinderen en is single, zijn 3e jonge broer is single en heeft geen kinderen, alleen zijn zus is getrouwd.

De vloek ligt duidelijk op alle mannen van zijn generatie, om ze single en kinderloos te houden! Terwijl ik met zijn pastorale begeleiding begon is het duidelijk dat zijn overgrootvader de wortel is van dit probleem, zijn 5e generatie verre overgrootvader uit Indië stond op het punt om te trouwen, maar besloot er kort voor het huwelijk niet mee door te gaan, omdat er een klasseverschil was, een Indisch cultureel fenomeen, wat zijn verloofde zo van streek bracht dat ze hem betaald zette door hem te vervloeken dat hij nooit zou trouwen! en ze liet die vloek bekrachtigen door rituelen van hekserij in Indië.
Daarna, als een gevolg van de vloek veranderde zijn overgrootvader misleid door een boze geest zijn originele achternaam naar wat de geest hem gaf, nu was de vloek ook op zijn achternaam!

Maar om Paul te bevrijden hoorde ik van de Heilige Geest dat de hekserij die was begaan door het meisje een overeenkomst was om de overgrootvader in een spiritueel huwelijk te geven aan het belangrijkste boze vorstendom in Indië, Kali, de Heilige Geest toonde me dat alle mannen vanaf die generatie voorts werden gezien door Kali als haar bezit, haar echtgenoten, zodat op een spirituele manier Paul getrouwd was met Kali, Paul bevestigde achteraf dat hij en zijn broer soms dromen van een vrouw met een halssnoer van menselijke schedels en 4 armen.
Toen Paul droomde van geslachtsgemeenschap met zijn zus was het eigenlijk het boze vorstendom Kali dat zich manifesteerde als zijn spirituele vrouw in de vorm van zijn zus.
Van zodra ik dit onder leiding van de Heilige Geest aankaartte, manifesteerde Paul zich op agressieve wijze toen Kali werd blootgesteld en in de naam van Jezus Christus werd uitgedreven.

De kracht van de vloek leidde tot 5 generaties van vernietiging, de kwade verloofde wilde enkel de grootvader vervloeken, die later wel nog trouwde, maar de overeenkomst werd nageleefd door Kali, die de eigendom ervan overnam en vele mannen vernietigde zelfs in de baarmoeder! Ik heb wijd gereisd in het pastoraat en heb mensen pastoraal bijgestaan van alle culturen en achtergronden, inclusief vele medische dokters die voor het pastoraat zijn, omdat vloeken echt zijn en dood, verlies en vernietiging veroorzaken.
Het goede nieuws is dat net als met Paul, elke vloek doorbroken kan worden in de naam die boven elke naam staat, de naam van de Heer Jezus Christus en net als Paul kan je bevrijd worden van boze geesten, Paul had een reeks grote problemen door de onderdrukking van boze geesten, medisch onverklaarbare pijn en zwellingen, financiële zorgen en meer, maar nu is hij hersteld en kan hij succesvol de beloftes en zeges van de heer Jezus Christus opeisen, hallelujah.


Esther: Jarenlang voelde ze zich suïcidaal en ongelukkig. Ze getuigde hoe ze ook bevrijd werd van vele boze geesten die waren binnengedrongen via deze afwijzing, maar ook via generationele vloeken, heavy metal muziek, anime Japanse cartoons, horror films, cannabisverslaving en Wicca. Esther: "Ik had verschillende heavy metal muziek demonen die zich manifesteerden en werden uitgeworpen".
De Heer Jezus Christus heeft Esther genezen en hersteld van deze afwijzing, zelf haat, zelfverminking en dissociatieve identiteitsstoornis.


bernie-testimony-pageBernie (VK)

2007: Ik prijs God voor dit moment om de Heer Jezus te danken voor Pastor Vincent. Ik ben al 25 jaar en Herboren Christen maar wist nooit wat God zou gaan openbaren aan mijn familie en mezelf door de kracht van bidden bevrijdingspastoraat en innerlijke genezing. Pastor Vincent kwam in de levens van mijn kinderen net voor totale vernietiging en dood en God's hand is nu op hun leven. Ik kan de Heer Jezus Christus niet genoeg bedanken voor zijn wonderen en kracht en ik wil mensen laten weten dat we in het einde der tijden zijn en God is aan het werk om zijn mensen te redden en we moeten klaar zijn voor zijn roeping op onze levens. God is zijn leger aan het verzamelen. Wees klaar om geroepen te worden. Prijs de Heer Jezus Christus.
2014: Pastor Vincent is nog steeds een nauwe vriend van mij en mijn hele familie nu zeven jaar later, hij heeft net de uitvaart gedaan van een broeder met wie ik een goede band had, hij preekte onder een gigantische zalving, deed een altaar oproep en 25 mensen toonden berouw en gaven zich over aan de Heer Jezus Christus, hallelujah, danku Heer Jezus Christus voor deze man van God.

 

Rose (VK) MEDISCH VASTGESTELD GENEZINGSWONDER 
Ik zou graag een prachtige getuigenis geven van de goedheid van God: Twee weken geleden woonde ik uw wonderdienst bij in Londen. Ik geloof dat precies daar mijn wonder gebeurde.

In december 2009 had ik twee afspraken in het Royal Free Hospital in Hampstead voor pijn in de borstkas! Bij de laatste afspraak zei het rapport dat er een hoog voltage kwam van de linker en rechter hartkamer! Ik moest twee weken geleden terugkomen voor een ultrasound en wat onderzoeken. Toen ik het pastoraat bijwoonde nam ik de brieven van mijn afspraak mee en bad dat er een wonder zou zijn en geloofde ook (als bijhorende actie)!

Aan de God de Almachtige zij de glorie - op de dag van het ultrasound bleef de Technicus maar herhalen en herhalen en bleef hij maar zeggen dat alles normaal was - er was niets dat leek op het daarvoor gerapporteerde "hoge voltage"  Mijn Jehovah Rophe had me compleet en permanent genezen!!! Prijs God!!!

Ik wil u graag bedanken voor uw gebeden op die dag en dat God u als tussenpersoon heeft gebruikt!!! Ik bid dat deze getuigenis een aanmoediging voor anderen kan zijn die een wonder verwachten. Hij is dezelfde God gisteren, vandaag en eeuwig!

Ik zal een "danku" offer brengen aan het einde van de maand, ter waardering van de goedheid van God.

Nogmaals dank, Evangelist Vincent, en moge God je machtig zegenen en jouw en je pastoraat hoger tillen langs elke kant, in Jezus' machtige naam. Amen!!!

Everline (Kenia)
Ik ben al 2 1/2 jaar waanzinnig, maar voorbije september was Pastor Vincent in onze regio in Zuid-West Kenia voor een evangelische verspreidingsmeeting en een conferentie van pastors, bij de gratie van God kan ik nu getuigen dat nadat Pastor Vincent heeft gebeden voor mijn volledige restoratie, ik volledig hersteld ben. Ik kan nu opnieuw een normaal leven leiden. Ik dank de Heer Jezus Christus.

Jacky (Kenia)
Ik ben al een hele tijd erg ziek en heb nog geen dokter kunnen betalen, ik had geen kracht over in mijn lichaam, op de verspreidingsmeetings van Pastor Vincent, bad hij voor me en gaf me via pastorale begeleiding innerlijke genezing, ik getuig van de glorie van de Vader in de naam van Jezus Christus dat ik nu helemaal genezen ben.

Kwamboka (Kenia)
Ik nam deel aan een van de verspreidingsmeetings van Pastor Vincent in Kenia, toen ik kwam bidden voor mijn been dat me al zolang zoveel leed had bezorgd, vroeg Pastor Vincent me eerst voor hij bad of ik geen vergeving wilde geven, en dat was zo, ik wilde eerst niet vergeven, Pastor Vincent gaf me een tijdje pastorale begeleiding en ik was in staat om deze persoon echt te vergeven die me pijn had berokkend, ik toonde berouw dat ik niet wilde vergeven, toen bad Pastor Vincent voor mijn genezing en geprezen zij de Heer Jezus Christus niet lang nadat ik mijn volledige genezing had gekregen en vergeving meer dan ooit begreep.

Pastor Daniel (Kenia)
Ik getuig van de glorie van de Heer Jezus Christus dat alle mensen voor wie Pastor Vincent heeft gebeden op de verspreidingsmeetings en conferenties genezen werden, we waren getuigen van een prachtige beweging van de macht van God en branden ervoor om het evangelie van Jezus Christus in onze regio te verspreiden als nooit tevoren.

Bekijk de Fabelachtige Getuigenis van David (Sierra leone)

David, een voormalig kindsoldaat uit Sierra Leone, die zijn eigen ouders brutaal heeft zien vermoord worden voor zijn eigen ogen toen hij 10 was, werd gevangen genomen door de rebellen, getraind als soldaat, maar hij werd opnieuw geboren, toen hij gered werd door Amerikaanse soldaten, nu dient hij de Heer Jezus Christus als assistent Pastor. Heel belangrijk is dat David (20 jaar oud in deze video) op een plaats is geraakt in Christus Jezus, waar hij de mensen die zijn ouders vermoord hadden, kon vergeven.


Robert (VK)

Een paar jaar geleden leefde ik in zonde, drugs, uitgaan enzovoort. Ik ging nooit naar de kerk of las nooit de Bijbel en was niet zeker of er wel een God was. Ik had niet aan God gedacht voor mijn ziel.

Op een morgen had ik net gedaan met werken en ging ik op bed liggen. Terwijl ik daar lag, kreeg ik een visitatie van de Heer Jezus Christus. De kracht van God kwam over me en veroordeelde me van zonde. De Heer openbaarde aan me dat de Bijbel waar was en dat het echt het woord van God is. Terwijl de Geest van de Heer mijn hart gevangen nam, begon ik te wenen.

Ik hoorde een stem tegen me zeggen, "Geloof je in de Vader, de Zoon en de Heilige Geest?" Ik antwoorde: "Ja!".

Na dit incident deed ik boete en ervoer ik zowel vergeving van zonde als vrede in mijn hart. {Hiervoor had ik nooit echt vrede en vreugde}

Kort na mijn visitatie, zoals hierboven beschreven, viel ik door het raam van mijn flat, het 7e verdiep van een complex van 16 verdiepen.

Terwijl ik snel naar de grond viel, riep ik JEZUS. Toen hoorde ik een stem antwoorden: "Je bent gered". Ik geloof dat God me die dag bevrijd heeft, omdat ik had kunnen vallen op een betonnen rand en in het beste geval had de impact van het 7e verdiep me voor altijd verlamd gelaten of had het mijn dood betekend.

Ik landde niet op de betonnen rand maar op de grasrand, enkel meters verder van het gebouw.

Een krantenverslag van het incident merkte op: "de man liet een deuk van zeven inch na in het gras!".

Maar ik ben ongedeerd, gezond en wel. Vandaag preek ik het evangelie van de Heer Jezus Christus, omdat God's gratie in mijn hart gestrooid werd. Ik werk ook als verpleger en zie mensen levend in het ziekenhuis binnenkomen maar er helaas dood terug buiten gaan. Ik deel deze getuigenis om je eraan te herinneren dat het leven als damp is. De Bijbel zegt: "Gij, die niet weet, wat morgen geschieden is, want hoedanig is uw leven? Want het is een damp, die voor een weinig tijds gezien wordt, en daarna verdwijnt." (Jakobus 4:14)

Daarom dring ik er bij u op aan om berouw te tonen en je leven over te geven aan Jezus Christus, zie hoe op de pagina: "Hoe ontvang ik Jezus Christus, wordt ik gered en herboren"

vb-onetoonebannerKlik op de banner bovenaan links om naar de 1-1 persoonlijk pastoraat pagina te gaan om meer te lezen en een afspraak te maken. 

 

 

 

 

Leave a Reply