Bevrijdingspastoraat

Bevrijdingspastoraat -  persoonlijke 1-op-1 bevrijding, innerlijke genezing ook voor DIS per video Skype call of in persoon (klik hier voor onze moeder site in het Engels)

Evangelist Vincent heeft meer dan 15,000 gedocumenteerde bevrijdingspastoraat sessies uitgevoerd, met inbegrip van vele voorgangers, medische Artsen en hij wordt internationaal beschouwd als de meest vooraanstaande expert in bevrijdingspastoraat en DIS herstel.

Drs. Vincent Bauhaus (ten Bouwhuis), Nederlander, organiseert Evangelische campagnes en conferenties over de hele wereld. Daarnaast, over een periode van meer dan 16 jaar, heeft hij vele duizenden uren besteedt aan persoonlijke een-op-een bevrijdingspastoraat, genezing en exorcism met een grote menigte van mensen over de hele wereld.
Allemaal met een grote verscheidenheid aan demonische problemen, zielpijn door trauma's en identiteitsstoornissen.
Zijn bevrijdingspastoraat heeft mensen die lijden aan de gevolgen van hekserij, obanji / water geesten, geestelijke echtgenoten of spirituele partners, het occulte, afwijzing, depressie, lichamelijke ziekten, molestatie, verbaal en emotioneel misbruik, pijn / trauma geholpen, ook DIS / MPS, (Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS)/ meervoudige persoonlijkheidsstoornis) en Borderline BPS, stemmen en schizofrenie hier heeft Vincent erg veel doorbraak mee bereikt.
Pastor Vincent, heeft een theologisch doctoraat en wordt onderschreven door veel medische artsen, psychologen en psychiaters als de ‘real deal' - geverifieerd echt en waarachtig'. Pastor Vincent heeft naast twee medisch Artsen, ook een psychiater in zijn raad van bestuur.

Evangelist Vincent bedient reeds 16 jaar zeer succesvolle en krachtig gezalfde bevrijding via video gesprek Skype of FaceTime of zoom, u kunt hem ook in persoon bezoeken in London, maar dank zij de Heer is de zalving op zijn leven enorm en is video bediening voldoende. 

bevrijdingspastoraat

Omdat Evangelist Vincent vele jaren heeft doorgebracht in Oost- en West-Afrika, heeft hij kennis en ervaring in het bevrijden van mensen uit diepe hekserij, onderdrukking en water geesten (obanji). De Heer heeft Evangelist Vincent krachtig gezalfd en gebruikt hem wereldwijd als predikant, evangelist en als internationaal gerenommeerde expert op het gebied van bevrijding, bevrijdingsbediening, bevrijdingspastoraat, exorcism en innerlijke genezing, herstel van identiteitsstoornis en geestelijke strijdvoering.

Mensen uit de hele wereld bezoeken Vincent of boeken een sessie via Skype:
Juist omdat Evangelist Vincent onder een zeer krachtige zalving staat en met een enorme autoriteit te werk gaat, zijn de sessies via Skype, FaceTime en telefoon enorm succesvol, de Heer zij geprezen, daarnaast heeft deze werkwijze het voordeel dat ze op korte termijn zonder te moeten reizen gerealiseerd kan worden.

Heeft u bevrijdingspastoraat nodig?
21 zeer belangrijke vragen om voor jezelf te beantwoorden:

Neem deze eenvoudige anonieme test om te zien of u bevrijdingspastoraat (bevrijdingsbediening, bevrijdingsbegeleiding) nodig heeft. Beantwoord deze vragen eerlijk. Niemand zal ooit uw antwoorden te zien krijgen. Deze test is alleen voor uw persoonlijke zelf-inspectie.


  Als je antwoord JA is op een van deze vragen, dan is bevrijdingspastoraat/ bevrijdingsbediening met innerlijke genezing nodig.

  Je bent zeker niet de enige ... Schaam u niet, wordt genezen en bevrijd in Jezus prachtige naam! Net als de mensen op deze pagina met hun gelukkige gezichten:

  Een interview met Pastor Vincent (ondertiteling wordt aan gewerkt):


  Ondertiteling volgt, wordt aan gewerkt

  Deze gelukkige gezichten zijn slechts een paar van de duizenden en duizenden mensen die zijn hersteld, genezen, en bevrijd. Prijs de Heer Jezus Christus! U kunt veel van hun persoonlijke verhalen en getuigenissen lezen op onze ‘getuigenissen/ testimonies’ pagina, Voor GETUIGENISSEN zie onder aan deze pagina.

  ONDERNEEM NU ACTIE plan uw VOLLEDIG VERTROUWELIJKE 1-1 een-op-een sessie vandaag. (NB. er wordt ook niets opgenomen op video of audio) of boek een PERSOONLIJKE privé een-op-een 1-1 sessie via SKYPE/ Video Call/ FaceTime of Telefoon MET PASTOR VINCENT.

  a4e56fab026dbcd0-oneononeheader1
  Persoonlijk 1-1 een-op-een of Skype / Telefoon
  deliverance ministry exorcism
  of alternatief via Skype/Facetime of telefoon
  NEEM CONTACT OP:

  U kunt in het Nederlands e-mailen en bellen Email: accounts@bornagainministry.org vermeld svp ook uw telefoon nummer of Bel +442087050541 of 00442087050541 of gebruikt het 'verzoek om teruggebeld te worden' formulier hier onder
  Alle telefoon verkeer gaat via ons kantoor in London.

  VERZOEK OM TERUGGEBELD TE WORDEN

   Your Name (required)

   Your Email (required)

   Your Telephone Number

   Please note: This form is for requesting a call back about a Personal Ministry appointment. Please visit our Prayer Request Page to submit your prayer requests.


   Boven en Skype sessie Engelstalig de man is in Australie en Pastor Vincent in London, David de Australier is na 2 sessies volledig vrij gezet, super blij en leeft nu een gezegend leven aan de andere kant van de wereld. Het is de zalving van God op Pastor Vincent die dit mogelijk maakt.

   WAAROM KIEZEN ZOVEEL MENSEN EVANGELIST VINCENT als bevrijdingspastoraat?

   bevrijdingspastoraatEvangelist Vincent's bevrijdingspastoraat inclusief de vele evangelische campagnes en conferenties, heeft/hebben de levens van miljoenen mensen geraakt in Jezus naam.

   Tijdens een bevrijdingspastorale sessie, wordt Pastor Vincent krachtig geleid door de Heilige Geest in de profetische inzichten en woorden van kennis, zijn goed geoefende gave van onderscheiding in combinatie met een enorme zalving en autoriteit in de geestelijke wereld en meer dan 11 jaar wereldwijde ervaring maken Evangelist Vincent zeer succesvol en uniek in bevrijdingspastoraat met alle Glorie aan de Heer Jezus Christus.

   WAAROM HEBBEN ZOVEEL MENSEN DIE REEDS ELDERS ZIJN GEWEEST ZONDER RESULTAAT BIJ EVANGELIST VINCENT WEL RESULTAAT?

   bevrijdingspastoraat

   Er zijn enorm veel mensen die reeds elders zijn geweest zonder een succesvol resultaat te hebben gekregen, velen zijn zelfs naar verschillende landen gereisd voor een bevrijdingspastoraat zonder een succesvol resultaat te hebben gekregen. En dan bij Pastor Vincent is er wel een succesvol resultaat in Jezus naam, daar hebben inderdaad heel veel mensen getuigenis over gegeven, waarom? door bovenstaande en onderstaande redenen en alle Glorie zij aan de Heer Jezus Christus.

   Naast alle toegelichte redenen in de bovenstaande paragraaf; Pastor Vincent heeft vanaf het begin van zijn bediening gehoorzaamheid gegeven aan de Heer om Schriften tot in de diepte te bestuderen, de geestelijke wereld, het occulte, alsmede Theologie en Psychologie en met name alle identiteitsstoornissen zoals Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS)/ meervoudige persoonlijkheid stoornis, borderline en andere identiteit problemen/aandoeningen. Vincent heeft tal van medische artsen alsmede psychiaters en psychologen bediend en wordt door beiden gerespecteerd voor zijn kennis en succes en werkt uiteraard ook samen met de artsen.

   bevrijdingspastoraat

   Pastor Vincent onderzocht de impact van zielpijn, gebroken harten in de geestelijke zin en hoe dat vaak boze geesten (demonen) een wettelijk recht en een bolwerk verstrekt . Hij studeerde diepgaand door duizenden uren van persoonlijk bevrijdingspastoraat, geleid wordende door de Heilige Geest. Dat is inderdaad veel, maar dit is meer dan een decennium van hard werken en toewijding aan het werk van het ministerie van Jezus Christus de Heer. Deze en een onberispelijk bewezen track record geeft Vincent de bevoegdheid om te spreken, te onderwijzen en te schrijven over dit onderwerp bevrijdingspastoraat, met inbegrip van volledige herstelbegeleiding.

   deliverance ministry exorcismFinanciën: Een vaste donatie voor een privé bevrijdingspastorale sessie is vereist en is weldegelijk Bijbels. Dit wordt gebruikt om de vele kosten van de internationale bediening te dekken.
   De bediening is een organisatie/ stichting zonder winstoogmerk die als liefdadigheidsinstelling geregistreerd staat in de VS en het VK.
   Evangelist Vincent (ook wel Pastor Vincent genoemd) is internationaal druk bezig en heeft weinig tijd, maar voor diegenen die bereid zijn te investeren in hun restauratie door middel van onze Evangelische bediening zal hij tijd ter beschikking stellen, want dit helpt bij het vervullen van de Grote Opdracht, het preken van het Evangelie en het wereldwijd terugwinnen van de verloren.

   Hoe u voorbereiden op uw bevrijdingspastorale sessie?

   Op het moment dat uw afspraak gemaakt is, krijgt u een e-mail met video-link hoe u zich het beste kunt voorbereiden.

   GETUIGENISSEN VAN ANDEREN TER BEMOEDIGING VOOR U:

   Onder een selectie van de vele video getuigenissen (vanwege Evangelist Vincent internationale werk zijn deze in het engels)   NB: Genezing-getuigenissen zijn altijd medisch geverifieerd, veel meer getuigenissen staan op: de getuigenissen pagina

   many more testimonies on the testimonies page

   Hoe behoud ik mijn vrijheid in Christus Jezus na de bevrijdingspastorale sessie?

   Nazorg

   Dit is een vraag die heel vaak wordt gesteld. Op uw bevrijdingspastorale sessie krijgt u een volledige uitleg. Op basis van uw specifieke situatie, voor het behoud van uw verkregen vrijheid in Christus en hoe succesvol verder te gaan met je leven in Christus.

   Als een opvolgende bevrijdingsbediening sessie nodig is, meestal niet het geval, maar als het  nodig is, dan kan dit geregeld worden in persoon of via Skype.

   Daarnaast is onderwijzings DVD of online-video die onderricht bevat aan mensen die bevrijding hebben gehad, beschikbaar via onze online winkel. Het omvat door de Heilige Geest gevraagde lessen en instructies speciaal voor mensen die bevrijding en innerlijke genezing of restauratie van Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) hebben ontvangen. Er werd dus geen middel onbenut gelaten voor u om het door het Schrift beloofde leven te leven, een succesvol leven, gezond en welvarend. Opgenomen op verschillende buitenlocaties, zal deze DVD een zegen zijn om keer op keer te bekijken. Inbegrepen is ook een bonus DVD over hoe uw gezag uit te oefenen in Christus.

   Bevrijdingspastoraat de sleutel naar vrijheid in Hem

   deliverance ministry exorcism

   deliverance ministry exorcismDe Heere Jezus Christus zegt in Johannes 10:10
   De dief komt niet, dan opdat hij stele, en slachte, en verderve; Ik ben gekomen, opdat zij het leven hebben, en overvloed hebben.

   contact