Online School of Deliverance Pastoraat

online school of deliverance ministryDe online school of deliverance pastoraat wordt volledig opgeleid en uitgerust in spirituele oorlogsvoering.

Evangelist Vincent, wordt internationaal gebruikt door de Heer Jezus Christus als een van de meest vooraanstaande experts in bevrijdingspastoraten, spirituele oorlogsvoering en innerlijke genezing. Hij is een erg begaafde en gezalfde leraar die passioneel is over het opleiden van herboren gelovigen zoals de Heer Jezus Christus hem heeft bevolen om te doen. Anderen helpen om de gevangen vrij te laten, diegenen met een gebroken hart te helen en daarenboven te leiden. Vandaar de online school of deliverance pastoraat.

Naast zijn vele evangelie campagnes over de hele wereld, waar velen berouw hebben getoond en hun leven aan Jezus Christus hebben gegeven en waar zich veel wonders hebben voorgedaan. Hij heeft meer dan 5.000 persoonlijke intensieve pastorale sessies gehouden met mensen van over de hele wereld met een heel scala aan demonische onderdrukking, demonische bezetenheid, hekserij, water geesten - obanji, frustraties, trauma, pijn, satanisch ritueel misbruik, meervoudige persoonlijkheidsstoornis (MPS/DIS) Dissociatieve identiteitsstoornis, ziekte, overlijden en andere problemen.

Pastor Vincent heeft ook veel pastorale tijd doorgebracht in Oost en West Afrika, waar hij bevrijding bracht voor mensen die in de diepten van hekserij en watergeesten verzeild waren geraakt.

Inhoud van de online school of deliverance pastoraat

Pastor VIncent is gehoorzaam geweest aan de instructie van de Heer om diepgaand te onderwijzen in zijn unieke online school of deliverance pastoraat. Omdat met de zalving, onwaarschijnlijke inzichten in spirituele oorlogsvoering en de gave van het kunnen onderwijzen die de Heer aan Pastor Vincent hebben gegeven ook de verantwoordelijkheid kwam om anderen op te leiden en uit te rusten in het lichaam van Christus.
Het heeft 5 jaar geduurd om deze unieke online school of deliverance pastoraat af te werken. De meest complete op de Bijbel gebaseerde opleiding in spirituele oorlogsvoering en herstelling van identiteitsstoornissen.
Het IOSOD en voor diegenen die verder willen gaan om volledig ingewijd pastor te worden de IOLMT de  international online leadership ministry training.
Pastor Vincent onderwijst vanuit het Heilige schrift en de online cursussen bevatten veel Bijbels onderricht om de student sterk te aarden in het Woord van God. Diepgaand onderricht over innerlijke genezing & bevrijdingspastoraat en hoe efficiënt pastorale begeleiding te geven aan iemand.

Aan het einde van de online school of deliverance pastoraat zal je een solide begrip hebben van de fundamentele doctrines van Jezus Christus. Je zult uitgerust zijn in pastorale begeleiding, hoe succesvol en bovenal op Bijbelse wijze diegenen met een gebroken hart te helen en hoe je met succes de gevangen vrijlaat, vestingen neerhaalt, vloeken breekt en duivels uitdrijft. Net als de Heer Jezus Christus ons allen beveelt om te doen. Lucas 4:18 en Marcus 16:17-18.

Meer dan 50 uur aan online onderricht in de  online school of deliverance pastoraat. Gezalfde en door de Heilige Geest gestuurde diepgaand onderwijs. Verspreid over verschillende modules of maand-modules. Inclusief onderwijs met eigenlijk HD video of vele van Pastor Vincent's 1-1 bevrijdingssessies van door demonen onderdrukte mensen en mensen met verschillende persoonlijkheidsstoornissen. Dit is om het jou te laten zien en de uitleg te krijgen. Alles om je volledig uit te rusten, om te begrijpen en doctrine te leren kennen en om diegenen met een gebroken hart te helen, de zieken pastoraal te begeleiden en om duivels uit te drijven en de onderdrukten en bezetenen vrij te laten in Jezus' naam.

Alle studenten van de  online school of deliverance pastoraat hebben gezegd dat de cursus echt verbluffend is. De meeste studenten hebben zelfs genezing gekregen van hun eigen gebrokenheid en bevrijding, enkel door het volgen van de cursus!

BELANGRIJKE OPMERKING:
JE KAN DE HELE ONLINE SCHOOL OF DELIVERANCE PASTORAAT OP JE EIGEN RITME VOLGEN! OP JE EIGEN IDEALE MOMENT EN OP GELIJK WELK TOESTEL laptop, pc, Mac, smartphone, tablet, iPad, iPhone, BB, Android toestel, etc. EN je kan de MP3's downloaden om ook offline te luisteren.

Afstuderen van de online School of Deliverance Pastoraat

online school of deliverance ministryOp het einde van elke module is er een kleine test voor je om in te vullen en die je per e-mail kunt doorsturen naar Evangelist Vincent om je te helpen en aan te moedigen om te zien of je de lessen tot dusver hebt begrepen in de modules. En na de laatste module van de online school van deliverance pastoraat is er een finale examen. Dit examen is deels geschreven en deels verbaal en wordt afgenomen door Pastor Vincent via VOIP zoals Skype Audio of FaceTime audio of telefoon. Dit telefonisch examen authentiseert ook dat de echte student voor het geschreven examen en het mondelinge examen werkelijk geslaagd is. Dit is omdat we als pastoraat de certificering erg serieus nemen. Als je voor het examen geslaagd bent, en dat zul je, en je krijgt meer dan een kans als je zou falen, maar iedereen die serieus geluisterd heeft naar de lessen in de cursus zou moeten slagen, dan krijg je je certificaat per post.

Registration and Cost

online school of deliveranceOm het IOSOD te vervolledigen: slechts 6 maandelijkse afbetalingen van $100 USD, gelieve ons een e-mail te sturen nadat je betaling is gebeurd met de vermelding dat je hebt ingeschreven voor het IOSOD, dank 

IOSOD buy now

Om te registreren, klik op de BUY NOW knop hierboven, als dat niet werkt klik here om naar de donatiepagina te gaan, selecteer dan de - Donate 100 USD monthly knop - je hoeft geen PayPal account te hebben alle kaarten worden aanvaard.

Looptijd:
Elk niveau kan afgewerkt worden aan je eigen tempo, maar 6 maanden is de ingestelde duur.

Vanaf de ontvangst van je betaling zul je het paswoord toegestuurd krijgen om van start te gaan, normaal gezien binnen enkele uren, met de STUDENT LOGIN foto-logo hierboven kunnen studenten inloggen in de IOSOD website.

Sinds onze lancering hebben vele broeders en zusters en ook vele pastors van het VK, De VSA, Afrika, Indië en de Carraïbische eilanden, van over de hele wereld zich ingeschreven. En zijn ze sterk onder de indruk geraakt en gezegend en zijn ze nu krachtig aan het voortgaan in het pastoraat van bevrijding en restoratie.

Korting Derde Wereld
Om eerlijk te zijn en gelijke pastoratle opleidingskansten te bieden aan pastors en aspirerende pastors in Derde Wereld  landen en Pastor Vincent heeft veel tijd gespendeerd met pastoreren in derde wereld landen voor evangelie campagnes. We bieden een grote korting.

Voor mensen van en levend in de Derde Wereld landen, na strikte verificatie, in je e-mail gelieve een kopie toe te voegen van een foto-ID, bieden we een concessie (korting) die het bedrag halveert, dus een korting van 50%, waarvan we weten dat die betaalbaar is voor de meeste pastors en Kerkleiders in de Derde Wereld landen en vele Kerkleiders en pastors uit Afrikaanse en Aziatische landen hebben zich al ingeschreven.

De kost van het leiden van een school is hoog, daarom kunnen we dit niet gratis aanbieden, bovendien vinden we dat we al een erg grote korting hebben aangeboden aan Pastors uit de Derde Wereld en dat diegenen die tot God geroepen werden erin zullen slagen om dit bij elkaar te brengen samen met hun congregaties of kerken.

Als je in de Derde Wereld woont en je wilt je inschrijven, gelieve eerst een e-mail te sturen naar vincent@bornagainministry.org nadat je het verificatieproces hebt doorlopen kan je dan inschrijven aan een gereduceerd tarief.

Je kunt onze "donatie pagina" gebruiken en betalen met gelijk welke kaart of voor betalingen uit de Derde Wereld landen is het misschien het makkelijkste om Western Union geldtransfers te gebruiken, zorg ervoor dat na verificatie en kwalificatie voor de korting dat als je betaalt via Western Union je me de exacte volledige naam van de afzender per e-mail stuurt die ook op het formulier werd gebruikt, de plaats en het land vanwaar de zending komt en het MTCN referentienummer.

Leave a Reply