De Waarheid Over de Hel

Geloof je in de Hel? Waar redt Jezus ons eigenlijk van?

Als je deze getuigenissen niet gehoord hebt, laat dan alles vallen en luister ernaar. Ze zullen voor altijd je kijk op het leven veranderen. Mijn gebedsleven is verschoven van "Heer, zegen me hier en zegen me daar" naar "Zielen, zielen, zielen voor Jezus" Jezus is niet gekomen om ons te redden voor een gestoten teen en een gemiste afbetaling op een auto. Hij kwam om ons te redden van onbeschrijfelijke verdoeming. En je liefde voor Hem zal groeien als je hoort waar Hij ons van redt.

A Divine Revelation of Hell door Mary Katherine Baxter
Beluister de oog getuigenis over het Ware Bestaan van de Hel. Mary Katherine Baxter werd door God gekozen in 1976 om de wereld de REALITEIT van de hel te laten kennen. Jezus Christus verscheen aan Mary op 40 achtereenvolgende nachten en heeft Mary een rondleiding gegeven van de Hel en de Hemel. Ze wandelde met Jezus door de verschrikkingen van de Hel en sprak met vele mensen. Jezus toonde haar wat er gebeurde met de zielen wanneer die sterven en wat er gebeurt met de ongelovigen en de Dienaars van God die hun roeping niet gehoorzamen. Mijn vrienden maken zich klaar om God's Goddelijke Openbaring van de Hel te horen door Zijn dienaar Mary Katherine Baxter.

Iedereen MOET deze echte Goddelijke openbaring horen. Zelfs 30 jaar later wordt deze vrouw nog machtig gebruikt door God!

listen2
Full - Unabridged Version
2:11 uren
45 MB
Full - Unabridged Version
2:11 uren
45 MB

-

listen2
Abridged Version
1:28 uren
20 MB
Abridged Version
1:28 uren
20 MB

hell250-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 Minutes in Hell by Bill Wiese
Een ongelofelijk Getuigenis van Bill Wiese en zijn reis van 23 minuten naar de Hel. Bill werd in de Hel gezet, niet als een gewone observant, maar als iemand die niet was gered. Hij beschrijft elk afschuwelijke detail met zulke precisie dat het de luisteraar in de ban houdt van begin tot einde.

listen2
58 minuten
13 MB
58 minuten
13 MB

hell250-3

 

 

 

 

 

Alle bovenstaande audiobestanden zijn vrij en zijn niet  auteursrechtelijk beschermd. Deel deze getuigenissen met anderen.

Leave a Reply