PARTNERS

Partner Series - De meest krachtige lessenreeks die ik ooit gegeven heb:

Na een periode van vasten en inwijding zei de Heer tot mij: "Vincent, dit zijn de PARTNER SERIES, ik zal je leren en aan je openbaren alles wat je moet weten om je partners te machtigen om het hoogste niveau van overvloed en zegen voortdurend te halen"
Toen zei de Heer tot mij: "wereldwijd evangelisme is het belangrijkste voor mij dat is mijn prioriteit, iedereen die partner van jouw wordt mijn gezalfde evangelist is in lijn met mijn prioriteit. Daarom zal ik jouw onthullingen van het Schrift geven om je partners te zegenen in elk aspect van hun leven en ervoor te zorgen dat de zalving op jouw leven in hun leven overgaat, om hen te machtigen voor het overtreffende, overvloedige en verreikende."

Partner Series Ep2 screenshotIn deze met geweldig zalvende onthullingen gevulde Partners Serie hou ik je op de hoogte van alle missies op het terrein, we hebben ongelofelijk hard werk verricht achter de schermen en de Heer heeft verschillende locaties aangewezen waar we naartoe gaan, ik onthul ze in de series. Als er ooit een ogenblik was om de Heer te plezieren met het vervullen van zijn Hartswens namelijk het samen vervullen van de grote opdracht is het nu.

De meest recente episode is bovenaan de lijst voor Episode 1. Je zult je Partners paswoord nodig hebben dat je per e-mail is verstuurd om deze video's te kunnen bekijken, klik HD om ze in High Definition af te spelen en de knop ernaast om het op volledig scherm te bekijken.

EPISODE 11 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 10 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 9 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 8 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 7 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 6 (Partner Series 1) - Episode 6-12  heeft een nieuw paswoord nodig per e-mail voor veiligheidsredenen

EPISODE 5 (Partner Series 1)

EPISODE 4 (Partner Series 1)

EPISODE 3 (Partner Series 1)

EPISODE 2 (Partner Series 1)

EPISODE 1 (Partner Series 1)