Pers en Media Informatie

Channel_4_double-logo-2
BBC-Logo-small
daily-mail-logo-vector1

 

 

 

 

 

PERS & MEDIA INFORMATIE Evangelist Vincent

sunday-mirror-logo

Evangelist Vincent ten Bouwhuis heeft aan verschillende TV documentaires deelgenomen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika, omdat hij een moedig vertegenwoordiger is met veel ervaring in combinatie met de gave om dingen helder uit te leggen en inzicht te verwerven bij een breed publiek.

Damascus Road Channel 4 cropped cam and sound 1Als een direct persoon met een heldere persoonlijkheid is hij een gerespecteerd adviseur geworden van de seculiere pers en media inzake onderwerpen van het Christendom, evangelisme, theologie, het bovennatuurlijke, bevrijdingspastoraat, pastoraat van innerlijke genezing en identiteitsstoornissen, genezing en exorcisme.

Evangelist Vincent heeft deelgenomen aan verschillende TV programma's en documentaires op Channel 4 een van de grootste TV stations in het Verenigd Koninkrijk, hij heeft ook deelgenomen aan documentaires die op CBS zijn uitgezonden en andere kanalen in de VS en de Britse BBC.

Evangelist Vincent in British pressIn de Britse Pers heeft Evangelist Vincent in paginagrote artikels gestaan in de grootste Britse broadsheet kranten the Daily Mail en de grootste Zondagse tabloid krant the Sunday Mirror.
Evangelist Vincent is altijd open geweest voor de media om waar te nemen en te rapporteren zijn motto is om open muren te hebben naar de wereld toe, in het Boek Handelingen uit het Nieuwe Testament werd de macht van de Heer Jezus Christus openlijk getoond, publiek en buitenshuis zodat allen het konden zien.

Pers en Media verzoeken kunnen worden verstuurd naar: info@bornagainministry.org

Evangelist Vincent preaching on Channel 4 Documentary
Evangelist Vincent preekt op een DocumentaireĀ van Channel 4

 

Tijdens een opname van Channel 4 over Evangelist Vincent dieĀ 'The Unchangeable God Can Change You' predikt als onderdeel van de documentaire.