Ceremonies en Bijbelstudies – PodCast

podcast-logoVele gearchiveerde ceremonies en Bijbelstudies zijn beschikbaar als audiobestand via PodCast GRATIS. Klik hier om onze PodCast pagina te bezoeken en leer meer. Je zult alles kunnen downloaden en offline kunnen beluisteren en je kunt klikken en rechtstreeks afspelen van die pagina op je computer of smartphone.
Om ALLE ceremonies + alle Bijbelstudies (aangevuld met 4-8 elke maand) op Podcast alsmede op HD Video te krijgen is een partnerschap van $10 p/m nodig.

Het grote voordeel van offline te kunnen luisteren naar Ceremonies en Bijbelstudies is dat je kunt luisteren waar je ook bent als je geen internetverbinding hebt en je kunt de bestanden oplsaan op je computer.

iTunes
Klik Hier om onze iTunes Pagina te bezoeken. (noot: iTunes zal openen in een nieuw venster). Alle Ceremonies en Bijbelstudies op iTunes zijn GRATIS. Je kunt ze downloaden naar je iTunes Bibliotheek of je inschrijven op de Podcast en nieuwe audiobestanden krijgen als ze worden toegevoegd, download de PodCast app van iTunes op je smartphone. Je kan ook naar iTunes gaan en in het zoekveld ingeven: Pastor Vincent ten Bouwhuis, dit zal je er ook rechtstreeks naartoe brengen, klik daarna op "inschrijven".

MP3s
De audiobestanden zijn ook beschikbaar als GRATIS MP3 downloads als je dat formaat verkiest. Klik Hier om de download sectie te bezoeken vanop je PC of Laptop. Klik Hier om tot dezelfde downloads toegang te krijgen in een mobielvriendelijk formaat op je smartphone of tablet.

Luister Online
Scroll in de streaming player hieronder naar beneden en selecteer gelijk welke Ceremonie om meteen te beginnen luisteren.

Leave a Reply